ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ,ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΙΠΙΛΑ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ; « Αιτωλοακαρνανια net

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ AITOLOAKARNANIANET.GR

Το aitoloakarnanianet.gr με απόφαση της διοίκησης σταμάτησε μέχρι νεωτέρας τη λειτουργία του.


Το
aitoloakarnanianet.gr ήταν ένα ενημερωτικό και ψυχαγωγικό site όπου αναρτούσε άρθρα απόλη την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Ξεκίνησε ως ένα τοπικό
site και στην συνέχεια έγινε ένα 24 ώρο site με ενημέρωση απόλη την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Ξεκίνησε το Φεβρουάριο του 2013 από δύο φίλους τον Δ.και τον Χ.και γρήγορα με πάρα πολύ δουλεία και των έφτασαν πολύ ψηλά κατακτώντας την ενημέρωση


Το
aitoloakarananianet.gr γρήγορα ξεχώρισε και αγαπήθηκε από τους χρήστες λόγω της απλότητας και κυρίως λόγω τηςαντικειμενικότητάς του.

.Ως συντακτική ομάδα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους αναγνώστες που μας στήριξαν πάρα πολύ και να ζητήσουμε συγγνώμη για την απόφασή αυτή.
Με εκτίμηση
Η συντακτική ομάδα του
aitoloakarnanianet.gr

Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου 2013

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ,ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΙΠΙΛΑ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ;

Κατηγορία ΠΑΙΔΙ στις   4:03 μ.μ.  |  Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου 2013

Ποια είναι η σημασία  της πιπίλας του μωρού, ποτέ και πως την κόβουμε ;

Κι όμως έχει το ρόλο της!
 Αυτό δεν σημαίνει ότι κάποια στιγμή δεν θα πρέπει να απεξαρτηθεί. Πότε είναι η κατάλληλη στιγμή; Σίγουρα όχι πριν το παιδί σας συμπληρώσει τον πρώτο χρόνο της ζωής του. Μέχρι τότε το μωρό την χρειάζεται για να ηρεμεί ή να κοιμηθεί.

Πως μπορείτε σταδιακά να «κόψει» την πιπίλα:

Με απλές και έξυπνες ιδέες προσπαθήστε να αποφεύγετε να δίνεται την πιπίλα. Προσοχή, το παιδί θα πρέπει να βρίσκεται σε μια ήρεμη φάση της ζωής του και όχι σε ένα μεταβατικό στάδιο, για παράδειγμα παιδικός σταθμός ή προσπάθειες για να κόψετε την πάνα. Δεν είναι εύκολο να διαχειριστεί όλες αυτές τις καταστάσεις μαζί. Δείτε παρακάτω μερικές ιδέες:
• Ελαττώστε την χρήση της κατά τη διάρκεια της μέρας. Φροντίστε να το κρατάτε απασχολημένο με διάφορες δραστηριότητες ώστε να μην την αναζητά. Το βράδυ αν την ζητήσει τη δίνεται.
• Αν το παιδί δυσκολεύεται αρκετά με το να την αποχωριστεί, τότε αντικαταστήστε την με μια βρεφική, η οποία είναι μικρότερη και πιο μαλακή, ώστε να μην επηρεάζει την ανάπτυξη του λόγου και των δοντιών.
• Συγκεντρώστε όλες τις πιπίλες του μικρού σας και ψαλιδίστε την άκρη της θηλής. Προσοχή, δεν αφήνετε κανένα κομμάτι να προεξέχει.Το κομματάκι που θα κόψετε θα πρέπει να αφαιρεθεί ολόκληρο. Τοποθετείτε τις πιπίλες στη θέση τους. Αργά η γρήγορα το μικρό σας δεν θα βρίσκει καμία απόλαυση στις πιπίλες του. Αν πάλι δείτε ότι επιμένει, συνεχίζετε το ψαλίδισμα «μικραίνοντας» σταδιακά τις θηλές. Σίγουρα, κάποια στιγμή το παιδί σας θα κλείσει από μόνο του το κεφάλαιο πιπίλα!

• Χρησιμοποιήστε τα παραμύθια. Τα παιδιά λατρεύουν τις ιστορίες και ταυτίζονται με τους ήρωες. Υπάρχουν παιδικά βιβλία τα όποια μιλούν για τα θέματα αυτά.
jenny.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...