ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΔΡΑΠΕΤΩΝ ΣΕ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΟΡΕΙΝΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ « Αιτωλοακαρνανια net

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ AITOLOAKARNANIANET.GR

Το aitoloakarnanianet.gr με απόφαση της διοίκησης σταμάτησε μέχρι νεωτέρας τη λειτουργία του.


Το
aitoloakarnanianet.gr ήταν ένα ενημερωτικό και ψυχαγωγικό site όπου αναρτούσε άρθρα απόλη την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Ξεκίνησε ως ένα τοπικό
site και στην συνέχεια έγινε ένα 24 ώρο site με ενημέρωση απόλη την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Ξεκίνησε το Φεβρουάριο του 2013 από δύο φίλους τον Δ.και τον Χ.και γρήγορα με πάρα πολύ δουλεία και των έφτασαν πολύ ψηλά κατακτώντας την ενημέρωση


Το
aitoloakarananianet.gr γρήγορα ξεχώρισε και αγαπήθηκε από τους χρήστες λόγω της απλότητας και κυρίως λόγω τηςαντικειμενικότητάς του.

.Ως συντακτική ομάδα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους αναγνώστες που μας στήριξαν πάρα πολύ και να ζητήσουμε συγγνώμη για την απόφασή αυτή.
Με εκτίμηση
Η συντακτική ομάδα του
aitoloakarnanianet.gr

Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2013

ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΔΡΑΠΕΤΩΝ ΣΕ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΟΡΕΙΝΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ

Κατηγορία ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ στις   2:29 μ.μ.  |  Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2013

epi-astynomia-zoniana
Ειδικές δυνάμεις της Αστυνομίας από τα Ζωνιανά στη Ναυπακτία !

Πιθανότατα η μεγαλύτερη αστυνομική επιχείρηση των τελευταίων δεκαετιών στην Ελλάδα, είναι αυτή που βρίσκεται σε εξέλιξη στην ορεινή Ναυπακτία και Φωκίδα, για την ανεύρεση των πέντε δραπετών  των φυλακών Τρικάλων, που φέρεται να έχουν εγκλωβιστεί στην περιοχή, μετά τη δολοφονική επίθεση σε βάρος αστυνομικών τα ξημερώματα της Δευτέρας 17 Ιουνίου στο Δίστομο Βοιωτίας.
Οι έρευνες τις τελευταίες ώρες έχουν επικεντρωθεί στα χωριά κοντά στην Άνω Χώρα Ναυπακτίας όπως η Ελευθέριανη, ο Πόδος, η Χόμορη κ.α., αφού η παρουσία των δραπετών έχει ταυτοποιηθεί από την Αστυνομία σε αγροικίες-εξοχικές κατοικίες  όπου έχουν γίνει διαρρήξεις.
Την ευρύτερη περιοχή όπου θεωρείται πως έχουν βρει καταφύγιο οι επικίνδυνοι δραπέτες, έχουν ζώσει εκατοντάδες αστυνομικοί , από τις πλέον μάχιμες μονάδες της ΕΛΑΣ. ΕΚΑΜίτες, μονάδες ΟΠΚΕ από  Στερεά Ελλάδα, Ήπειρο , Μακεδονία, Θεσσαλία κλπ,  ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά, ελικόπτερο εξοπλισμένο με θερμικές κάμερες, εξοπλισμός υψηλής τεχνολογίας έχουν επιστρατευτεί στην επιχείρηση – στοίχημα για το κύρος της Αστυνομίας. Πληροφορίες του agriniopress.gr αναφέρουν πως στις ορεινές περιοχές των δυο νομών έχουν αναπτυχθεί και οι ειδικές δυνάμεις της Αστυνομίας από την Κρήτη που πριν από μερικά χρόνια, ανέλαβαν και έφεραν σε πέρας την αποστολή επιβολής της τάξης στα Ζωνιανά.
Ο συντονισμός και η διαχείριση αυτών των δυνάμεων είναι εξαιρετικά σύνθετος και έμπειροι αξιωματικοί έχουν αναλάβει το έργο αυτό. Παράλληλα η Αστυνομία συνεργάζεται και με κατοίκους των περιοχών όπου διεξάγονται οι έρευνες ώστε να μάθουν περισσότερα για κρυφά περάσματα κλπ.
Οι λιγοστοί εναπομείναντες και ηλικιωμένοι κάτοικοι των ορεινών περιοχών της Ναυπακτίας και της Φωκίδας, έχουν κλειδαμπαρωθεί στα σπίτια τους και έχουν λάβει συγκεκριμένες οδηγίες, εαν, παρ” ελπίδα, έρθουν πρόσωπο με πρόσωπο με τους αδίστακτους κακοποιούς: Δεν φέρνουν καμιά αντίσταση (αφού είναι γνωστό ότι οι δραπέτες είναι αδίστακτοι και δεν λογαριάζουν την ανθρώπινη ζωή) και ειδοποιούν όποτε εντοπίζουν κάτι ύποπτο.
Οι αστυνομικοί εναλλάσσονται όπως είναι φυσιολογικό, αφού βασικός κρίκος στο σχέδιο είναι η εξουθένωση των δραπετών, όχι όμως και των αστυνομικών. Γι αυτό το λόγο μάλιστα συνδικαλιστές αστυνομικοί θα έχουν συνάντηση σήμερα στην Άμφισσα, με την συμμετοχή εκπροσώπων των Αστυνομικών Ενώσεων από Αιτωλία, Ακαρνανία, Φωκίδα, Βοιωτία κ.α. Σκοπός της συνάντησης να συζητηθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες εργάζονται όλες αυτές τις μέρες οι αστυνομικοί να αντιμετωπιστούν τυχόν δυσκολίες και προβλήματα κλπ.
Σε διάφορα ορεινά χωριά της Φωκίδας και της Ναυπακτίας τις τελευταίες μέρες έχουν διαπιστωθεί διαρρήξεις σε εξοχικές κατοικίες και η Αστυνομία εξετάζει την πιθανότητα αυτές οι διαρρήξεις να σχετίζονται με τους δραπέτες, αφού τέτοια περίοδο συνήθως αποκαλύπτονται περιπτώσεις διαρρήξεων, που είναι όμως αρκετά προγενέστερες και προκαλούνται από διερχόμενους μικροκακοποιούς. Η παρουσία των δραπετών προς το παρόν έχει ταυτοποιηθεί όμως σε συγκεκριμένα χωριά της ορεινής Ναυπακτίας και εκεί σήμερα πέφτει το βάρος των ερευνών.
agriniopress.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...